Filtru

Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 6

Despre noi


                                                                  

                                                     Bine ați venit la magazinul online TAC!

    Tot ceea ce ne înconjoară, într-un fel sau altul, ne afectează calitatea vieții. Din moment ce fiecare persoană are nevoie de un somn bun în fiecare zi, lenjeria de pat are un rol primordial.

    Marca TAC aparține companiei turcești Zorlu Textiles Group. Portofoliul de mărci ale acestei companii include: TAC, Valeron, Pierre Cardin, Kristal, Brielle, Fremood. În magazinul nostru online, suntem încântați să vă oferim o gamă largă de culori pentru lenjerie de pat, accesorii pentru bucătărie și baie, precum și o linie de hotel și restaurant. Pe durata prezenței pe piață, lenjeria de pat a acestui producător s-a stabilit ca un produs care respectă pe deplin nivelul european. Gama largă de seturi de lenjerie de pat TAC și alte lenjerie de pat fabricate sub acest brand, combinate cu cea mai înaltă calitate, pot satisface cel mai exigent client.

  Astăzi, fiecare dintre noi încearcă îți facă casa un colțișor confortabil și cald. Noi venim în ajutorul dumneavoastră pentru a garanta că oferiți celor dragi doar cele mai bune materiale textile. Avem tot felul de produse textile - lenjerie de pat, cuverturi de pat, prosoape, halate de baie, perne și pături, textile pentru copii - totul pentru confortul tău!

  Lucrăm pentru tine 7 zile pe săptămână! Răspundem la toate întrebările, vă sfătuim și vă ajutăm să faceți alegerea dvs.! Asiguram transport gratuit și avem un sistem flexibil de reduceri!

                                               Cumpărături plăcute în magazinul-online TAC!