Filtru

Acum online
Utilizatori: 0
Vizitatori: 10

Livrarea comenzii


 

                                                              Rapid ! Sigur ! Comod ! 


Acum e și mai ușor să faci cumpărături online deoarece compania noastră vă livrează produsul dorit direct la domiciliu sau sediul dumneavoastră, rapid și sigur ! 


Condiții de livrare :

1. Livrarea produselor cu o valoare totală mai mare sau egală cu 500 mdl , în Chișinău , la adresa indicată de dumneavoastră , este GRATUITĂ !

2. Livrarea  produselor cu o valoare totală mai mică de 500 mdl costă 20 mdl 

3. Costul livrărilor în suburbiile orașului Chișinău este de 50 lei indiferent de suma cumpărăturii.

4. Livrarea se face în termen de 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii de către operatorul magazinului. „Carolina” SRL îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situaţia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. Oferta produselor afişate este valabilă în limita stocului disponibil. În această situaţie clienţii vor fi informaţi şi consultaţi cu privire la menţinerea sau anularea comenzii.

5. Livrarea produselor se face de Luni pană Simbătă, cu excepţia zilelor de sărbătoare legală, între orele 10.00-18.00, potrivit intervalului de timp în care Dumneavoastră aţi optat prin completarea formularului de comandă.

6.Pentru a evita returul comenzii, vă rugăm indicaţi toate datele referitoare la adresa unde doriţi să primiţi comanda. Daca adresa Dvs. este alta decât cea la care doriţi livrarea produselor vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul lansării comenzii.

7.La livrare, produsele vor fi însoţite de următoarele documente: *factura fiscala în original; *bon de plată, în cazul în care plata se face în numerar, la livrarea produselor comandate.

! Lipsa unei înştiinţări din partea noastră şi expirarea termenului de livrare, vă dă dreptul să refuzaţi oricînd preluarea produselor. În cazul în care nu sunteţi găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce va restabili contactul cu Dumneavoastră pentru stabilirea unei noi date de livrare. În cazul în care, nici a doua oara nu aţi fost găsit la dresa menţionată, în intervalul stabilit de comun acord cu curierul nostru, comanda Dvs. va fi anulată şi produsul returnat la sediu !